2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ziraat mühendisinin gurur intiharı

Bursa'nın Karacabey'de tarım ilaçları satan bir firmada çalışan ve kısa süre önce işyerinden istifa ederek başka bir yerde çalışmaya başlayan Ziraat Mühendisi 33 yaşındaki Ferruh Aydın, kendisini asarak yaşamına son verdi.

Karacabey'in İsmetpaşa Köyü'nde oturan evli 1 çocuk babası Ferruh Aydın, bir hafta önce çalıştığı firmadan ayrılıp bir başka şirkette işe başladı. Ayrıldığı işyerinde, 'zimmetine para geçirdiği' yönünde söylentilerin konuşulduğunu duyan Aydın bunalıma girdi. Bu sabah işe gitmeki için evden ayrılan Ferruh Aydın, evinin bahçesindeki ardiyede kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.

Ferruh Aydın'ın işe gitmemesi üzerine çalışma arkadaşları evini aradı. Kocasının hayatından endişe eden Seval Aydın, aramayaya çıktığı Ferruh Aydın'ın ardiyede ipte sallanan cansız bedeni ile karşılaşınca bayıldı.

MEKTUP BIRAKMIŞ

Haber verilmesi sonucu belirtilen adrese gelen jandarma, Ferruh Aydın'ın intihar etmeden önce yazıp eski işyeri yöneticisini isimleriyle suçladığı, 'Beni boyumdan büyük iftiralarla suçladı. Hiçbir şeye yanmıyorum. Yaklaşık 2 yaşındaki kızıma doyamadım. Bir de düğünümde aldığım eşyalarımın üzerinde bir gece yatamadım. Ev aldım içinde oturamadım. Karıcığım seni çok seviyorum. Kızıma iyi bak. Halil sen de kardeşim Seval'e iyi bak. Benden geri kalanlara iyi sahip çık' yazılı mektup buldu.

Olayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Ziraat Mühendisi'nin cesedi, otopsi için Bursa adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
 

...
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2011 Cuma 18:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?