2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ziraat Odası Başkanı güven tazeledi

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası olağan kongresinde delegelerin çoğunun oyunu alan mevcut başkan Raif Döner, 4 yıllığına tekrar seçilerek güven tazeledi. 

Divan Başkanlığı'nı Osmangazi Ziraat Odası Başkanı Fuat Sarı’nın yaptığı kongrede Döner, ilk olarak çalışma raporunu okudu. Çalışma raporunun kabul edilmesinden sonra 4 yıllık kesin hesap raporları müzakeresi okunarak, delegelerin oylarıyla ibra edildi. Daha sonra 49 delegeden 48’inin katılımıyla gerçekleşen seçimlerde, beyaz listeyle yarışan Raif Döner 27 oy ile seçimi kazandı. Pembe listede yarışan Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Kalafat, 21 oy aldı. 

21 Meclis üyesini belirleyen seçimin ardından 21 kişilik meclis, kendi aralarında toplanarak 7 kişilik 4 yıl görev yapacak yeni yönetim kurulunu seçti. Raif Döner başkanlığındaki yeni yönetimde Hayrettin Sevinç, Bülent Aşçı, Yaşar Kılıç, Haydar Kayar, Niyazi İlgün ve Süleyman Karatay yer aldı. 

Seçimden sonra kısa bir konuşma yapan Döner, “Kongrede bize vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Üreticimize destek vererek sizlerin haklarını ararken, yine tarımsal alanda yeni gelişmeleri ve projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen çalışmayı sonuna kadar yapmayı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2007 Pazar 16:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?