1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Zorla çek ve senet tahsilatı yaptırıyorlardı

Bursa'da düzenlenen operasyonda, zorla çek ve senet tahsilatı yaptıkları iddia edilen “Erzurumlu Arap Sado” olarak tanınan kişi ve bir kadının da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Kent merkezinde “Erzurumlu Arap Sado” olarak tanınan Sadettin P. ve “adamlarının”, çek ve senet tahsilatı yaptıkları ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ”Jaguar” adı verilen operasyonu başlattı.

Operasyonda, daha önce İzmir'de Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler ile Bursa'da bir otelde emekli baş komiserin vurulması olaylarına karıştığı iddiasıyla yargılandığı bildirilen Sadettin P. ile beraberindeki 14 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 6 tabanca, 2 pompalı tüfek, beyzbol sopası ve çok sayıda kesici alet ele geçirildi. Sadettin P. tarafından kullanıldığı belirlenen lüks otomobile incelenmek üzere el konuldu.

Bu arada, Sadettin P'nin, Uluyol Mahallesi'nde işlettiği oto yıkama servisinin arka kısmında sorgu odası oluşturduğu ve borçlu kişileri burada darp ettiği öne sürüldü.

Soruşturmayla ilgili detaylı açıklamanın daha sonra yapılacağını, zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.
A.A
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 13:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?