24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Trafik motorize ekibe emanet

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, iş adamları tarafından geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü'ne alınan 10 yeni aracın ardından, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye bir BMW marka motosiklet gönderildi.

Trafiğin yoğu olduğu ilçe merkezinde görev yapacak olan motorize ekip, trafiği büyük ölçüde rahatlatacağı gibi, gerektiğinde diğer ekiplere takviye yapacak.

Önümüzdeki günlerde alınan araçlarla ilgili tören yapılacağını belirten Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, "Araçların alımında yardımlarını esirgemeyen iş adamlarımıza plaket vererek onları taltif edeceğiz" dedi.

Kızıltaş, alınan araçların suçu önlemede büyük bir etkisi olduğunu ifade ederek, "Daha önceleri araçlarımız eskiydi, olay yerine ulaşmakta ve suçluları takipte bir takım sıkıntılar yaşanıyordu.

Bununla ilgili iş adamlarımızdan ve İnegöl halkından destek istedik. Sağ olsunlar büyük destek geldi. Suçlularla mücadelede daha hızlı olduk, kurulan sitemle ekiplerimiz 24 saat ilçenin her bölgesine anında ulaşabiliyor. Bunun da suçu caydırmada büyük etkisi var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 15:16:41
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 00:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?