18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Bankadan çekti, kapkaççı kaptı

Bursa'da, çalıntı otomobildeki kimliği belirsiz 3 kişi, banka şubesinden 32 milyar 500 milyon lira çeken muhasebe müdürünün elindeki çantayı alarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir kimya fabrikasının muhasebe müdürü Çağrı Karadeniz (28), fabrikada çalışan işçilerin maaşını çekmek için sanayi girişindeki banka şubelerine gitti.

Burada 2 ayrı bankadan toplam 32 milyar 500 milyon lira çekerek işyerine geri dönmek için yola çıktı. Bu sırada Karadeniz'i takip ettikleri tahmin edilen kimliği belirsiz 3 kişi, çalıntı bir otomobille yaklaşarak çantayı alarak kaçtı.

Daha sonra otomobili Fethiye Mahallesi'ndeki bir sokağa bırakan kişiler, kayıplara karıştı. Olayın ardından şoka giren Karadeniz, Organize Sanayi Polis Merkezi'ne gelerek ifade verdi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hırsızların kaçtığı çalıntı otomobilde parmak izi araştırması yaptı.

Çalıntı otomobilde bir bıçak ve bir çift sahte plaka ele geçirildi. Kimliği belirsiz kişilerin arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 15:55:57
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?