18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kar maskeli soygun

Bursa'da, yüzlerine geçirdikleri kar maskeleri ile bir markete giren silahlı soyguncular, dükkan sahibini yere yatırıp, ellerini ve ağzını koli bandıyla bantladıktan sonra, üzerindeki ve kasadaki paraları gasp edip kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 01.00 sıralarında Nilüfer İlçesi'nde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. İbrahim Dülger'e (47) ait markete giren yüzleri kar maskeli ve silahlı 2 kişi, Dülger'i silah zoruyla yere yatırdıktan sonra, ellerini ve ağzını koli bandıyla bantlayıp, cebinde bulunan 500 YTL'yi gasp etti. Dülger'in başına vurarak darp eden kar maskeli soyguncular, daha sonra marketin kasasında bulunan 60 YTL'yi de alarak kaçtı.

Markete gelen müşteriler tarafından fark edilerek elleri çözülen İbrahim Dülger, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma başlatırken, markette parmak izi araştırdı.

Maskeli soyguncular tarafından gasp edilen market sahibi Dülger, şahısların ellerinde silah olduğunu ifade ederek, "Beni silah zoruyla yere yatırıp, ağzımı ve ellerimi koli bandıyla bantladılar. Başıma tekme attılar. Ellerinden kurtulmak için yere yatırdıklarında çok acı çekiyormuş gibi yaptım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 14:32:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?