2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Bursagazdan doğalgaz bağlantısı

Bursagaz, merkez Nilüfer İlçesi Hasanağa Beldesi'nde bulunan Toplu Konut İdaresi inşaatlarına doğalgaz vermek için kazı çalışmalarına başladı. Yaklaşık bin 500 ailenin Kasım ayı sonuna kadar doğalgaz kullanmaya başlayacağı bölgeye, gaz götürmek için Bursagaz, toplam bir milyon 300 bin dolarlık yatırım yapacak.
 
Bursagaz, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından lisans bölgesine dahil edilen TOKİ Hasanağa Konutları'nın doğalgaz altyapı çalışmaları için çok sayıda ekip kazı çalışmasına başladı. 2006 yılı yatırım programına sonradan eklenen bölge için Bursagaz ek bütçe hazırladı.
 
Yaklaşık bin 500 dairenin bulunduğu bölgeye doğalgaz götürmek için ilk kazmanın vurulduğunu söyleyen Bursagaz Proje Geliştirme Müdürü Mustafa Sezen, “TOKİ konutlarını acilen doğalgaza kavuşturmak için tüm imkanlarımızı zorluyoruz. EPDK’nın kararında gecikme olabileceğini düşünerek teslimatı 2-3 ay süren 750 bin dolarlık ekipmanı daha önceden sipariş verip teslim almıştık. Bu sayede 2 aylık bir süre zarfında TOKİ konutlarına doğalgaz götürebileceğiz” dedi.
 
Diğer taraftan Vailant Kombi Bursa Bölge Müdürlüğü'de Hasanağa'da yeni evlerine taşınacak TOKİ müşterileri için özel bir kampanya hazırladı. Bölge Müdürü Burak Karayaka, "Hasanağa TOKİ üyelerine özel fiyatlar uyguluyoruz. Bursa'daki Vailant bayilerinden TOKİ Hasanağa kampanyası hakkında bilgi alabilirler" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 15:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?