4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık şebekesi yakalandı

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne Asayiş Şubesi ekipleri, il merkezi ile ilçelerde birçok hırsızlık olayına karışan 5 kişiyi yakaladı.

Alınan bilgiye göre, geçen hafta içerisinde Lapseki İlçesi'ne bağlı Dalyan Mahallesi Acar Caddesi İlknur Sitesi B Blok'ta bir daireye kapıyı kırarak giren A.D. (16) ve A.B. (18) isimli hırsızlar, asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet gaz tabancası, kapı kırmakta kullandıkları 2 tornavida, 1 adet av tüfeğinden tabanca şekline çevrilmiş silah bulundu.

Şahısların verdikleri ifadeler doğrultusunda suç ortakları R.B. (23) ve S.K. (21) ile şüphelileri kiralık araçla taşıyan B.D. de yakalandı. Bu şahısların il genelinde toplam 49 hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri belirlendi.
 
A.B.'nin annesinin Dümrek köyündeki evinde porselen ve gümüş çaydanlıklar içinde iki küçük altın, bir yarım altın, 1 altın bileklik ile çok sayıda ziynet eşyası ve 60 YTL para ele geçirildi. Lapseki adliyesine sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 12:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?