3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

1 Nisan şakası şehri karıştırdı

Edirne TV'nin yaptığı 1 Nisan şakası şehri karıştırdı. Tutuklanan eski Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin serbest bırakıldığı yönünde altyazı geçince, belediyenin ve televizyonun telefonları kilitlendi. 

Edirne TV, bir süre önce tutuklanarak cezaevine konulan eski Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin serbest bırakıldığı şeklinde altyazı geçti. 

Altyazının yayınlandığı sırada gazeteciler Belediye Meclisi tarafından Vekaleten Edirne Belediye Başkanlığına seçilen Namık Kemal Döleneken ile röportaj yapmaya gitti. Sedefçi'nin serbest bırakıldığını televizyondaki altyazıdan öğrendiğini söyleyen Döleneken, "Benim başkanın serbest bırakıldığından haberim yok. Televizyondan öğrendim. Böyle bir şey bize bildirilmedi. Bu 1 Nisan şakası olmasın" dedi.
 
Edirne TV Haber Müdürü Seyide Esen ise "Bir süre önce tutuklanan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin serbest bırakıldığı yönünde bir altyazı geçtik. Tabi bu bir 1 Nisan şakasıydı ve olumlu-olumsuz çok sayıda tepki aldık. Dünyada 1 Nisan Şaka Günü olarak ilan edilmiş. Biz de böyle bir şey yaptık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 10:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet karakuş IP: 88.245.31.xxx Tarih : 5.04.2008 01:57:17

yaptığınıs şaka hakikaten eşek şakası gerçi sizin ve televizyonunuzun bu anlamda kalite farkı ortada inşallah bir dahaki sefere dana şakası yaparsınız