3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

11 kişiyi "Yüksek Gerilim" çarptı

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TREDAŞ) Edirne İşletme Müdürlüğü'ne operasyon düzenlendi. Polis, Edirne İşletme Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. 

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yüksek Gerilim adı verilen operasyon sonucunda aralarında TREDAŞ Edirne İşletme Müdürü T.T.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi rüşvet suçlaması ile gözaltına alındı. 

Polis, müdürlük bünyesinde çalışan görevlilerin kurumla iş yapan şahıslardan rüşvet aldığı iddiasıyla yaklaşık bir yıl önce teknik takip başlattı. Bu süre içerisinde TREDAŞ müfettişleri de raporlarını hazırlayarak savcılığa bildirdi. Raporların savcılığa ulaşmasından sonra operasyon izin verildi. Kurumla iş yapan müteahhitlerden rüşvet aldığı iddiasıyla Edirne İşletme Müdürü Taşkın T. bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Akşam saatlerinde 3 kişinin daha yakalanması ile birlikte gözaltına alınanların sayısı 11'e çıktı.

cha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 00:21:40
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 02:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?