4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

28 dairenin temeli atıldı

İHLAS PAZARLAMA VE HUZURLU İNŞAAT EDİRNE'DE İKİNCİ ETABIN TEMELİNİ TÖRENLE ATTI

İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürlüğü ve Huzurlu İnşaat, 28 daireden oluşan ikinci etabın temelini törenle attı.

Temel atma törenine, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı, İhlas Pazarlama Edirne Bölge Temsilcisi Bayram Bıyıklı ve daire sahipleri katıldı.

İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı yaptığı açılış konuşmasında, İhlas Pazarlama ve Huzurlu İnşaat olarak ikinci etabın temelini atmak üzere toplandıklarını belirtti. Bıyıklı, "İhlas İnşaat, inşaatları yaparken ilk defa radye temeli Türkiye'de kullandı. Japonya'daki sistemi İhlas İnşaat Türkiye'ye getirdi. Biz de inşaatlarımızda radye temel kullanıyoruz. Üçüncü etapta ise 94 dairelik bir site yapmayı planlıyoruz ve yakında onun da temelini atacağız" dedi.

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı da, "İhlas inşaat olarak, biz bir kaliteyiz. İstanbul Marmara Evleri 2 bin 500 daire, 134 villa, İhlas Yuva Sitesi var bin daire. Türkiye'nin bütün illerinde de bölge temsilcisi arkadaşlarımız da Edirne'de olduğu gibi ufak ufak inşaata başladı ve giderek büyüyor. Burası benim çocukluğumun geçtiği yer, onun için duygusal bir yaklaşımım da var. Ben de buradan bir daire almak isterim" diye konuştu.

Temel atma töreninde son olarak söz alan İhlas Holding Yönetim Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Dolayısıyla İhlas Holding bu şuurla yola çıkmış, Türkiye'nin 81 ilinde bu şuurla hareket etmektedir. Buradaki insanlara gazete yoluyla, İhlas Pazarlama yoluyla yapılan hizmetin yanında onları ev sahibi yapmak niyetiyle bu faaliyetlerimize başlamış bulunuyoruz. İhlas Holding'in inşaattaki başarısı hiçbir şekilde tartışılmaz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların arından temel atma törenine geçildi. Temele ilk harc İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün ve İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı ile İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı tarafından atıldı.

İHLAS PAZARLAMA VE HUZURLU İNŞAAT EDİRNE'DE İKİNCİ ETABIN TEMELİNİ TÖRENLE ATTI
İHLAS PAZARLAMA VE HUZURLU İNŞAAT EDİRNE'DE İKİNCİ ETABIN TEMELİNİ TÖRENLE ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 14:53:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?