4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

3 gün sonra ikinci soygun!

EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU

Edirne'de 3 gün aradan sonra bir market daha kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Görevliyi etkisiz hale getiren soyguncu, kasadaki tüm paraları alıktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Soygun anı marketteki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Şahsın daha önceki soygunda olduğu gibi, "Çocuğum hasta, ölüyor, paraları ver" dediği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece 23.00 sıralarında Fatih Mahallesi Ümran Akkan Caddesi'nde bulunan Önder Market'e gelen kar maskeli soyguncu, silahını çekip görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki yaklaşık bin TL'yi alıp yaya olarak kaçtı. Soyguncunun, "Çocuğum hasta, ölüyor, paraları ver" dediği öğrenilirken, marketin güvenlik kamerası soygun anını saniye saniye görüntüledi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri çevrede operasyon başlatırken, markette ise parmak izi aradı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, şahsın eşkalini belirlemeye çalıştı.

Market sahibi Giray Önder, "Kar maskeli ve silahlı şahıs markete gelip silahını çektikten sonra görevliden kasadaki paraları istemiş. Görevli önce arkadaşı sanmış, 'Şaka yapmayın' falan demiş. Şahıs da, 'Şaka değil, ver paraları' deyince paraları vermek zorunda kalmış. Ben de hemen markete geldim. Görevli arkadaş şahsı arkasından kovaladı ancak yakalayamadık. Hemen polise haber verdik" dedi.

Edirne'de 3 gün önce aynı yöntemle marketi soyulan Altan Okumuş ve bazı market sahipleri ise, şahsın ikinci soygunu gerçekleştirmesinden endişe duyduklarını belirterek, "Çok tedirginiz, soyguncunun bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Marketlerimizde korkarak çalışıyoruz" diye konuştu.

Polis, 3 gün içinde ayı yöntemle ikinci soygunun gerçekleşmesi üzerine hırsızı yakalayabilmek için kent merkezinde operasyon başlattı.

EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU
EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU
EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU
EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU
EDİRNE'DE İKİNCİ MARKET SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 10:39:00
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 11:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?