4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

3 gündür aradığı kızını eylemde buldu!

KIZINI EYLEMCİLER ARASINDA GÖREN ANNE ÇILGINA DÖNDÜ

Edirne'de sol bir örgütün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan 5 kişiye destek olmak için kente girmeye çalışan 150 kişilik grubun bekleyişi sürerken, 3 gündür aradığı kızının eylemciler arasında yer aldığını televizyondan öğrenen bir anne çılgına döndü. İstanbul'dan bir araçla hızla grubun yanına gelen anne, zorla tutulduğunu öne sürdüğü 17 yaşındaki kızını alarak eve götürürken grup temsilcisine de tepki gösterdi.

3 gündür Kırklareli'nin Babaeski ilçesi TEM otobanında konaklayan grup arasındaki A.E. (17), annesini sinirlendirdi. Kızının da eylemci grup arasında yer aldığını televizyondan öğrenen Güler E., İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Kalabalık arasında kızını arayan anne, kızının kendisinden habersiz eylemcilerin arasına karıştığını söyledi. Güler E., "Kızımın burada olduğundan haberim yoktu. Onu almaya geldim. Üç gündür kızımı arıyorum. Benden habersiz eyleme katılmış. Televizyonda görünce hemen İstanbul'dan yola çıktım. Edirne'de aradım, sonra burada olduğunu öğrenince buraya geldim. Kızımı ellerinden aldım evime götürüyorum" dedi.

Eylemci grubun içerisinde bulunan avukat Ebru Timdik ile tartışan anne Güler E., kızının kendisinden habersiz Edirne'ye getirilmesine çok kızdığını ifade etti. Timdik'e tepki gösteren Güler E., "Kızımı benden habersiz alıyorsun. Dağlara götürüyorsun. Sen kimsin kızımı alıkoyuyorsun" diye konuştu. Güler E. daha sonra kızıyla birlikte Edirne'den ayrıldı.

KIZINI EYLEMCİLER ARASINDA GÖREN ANNE ÇILGINA DÖNDÜ
KIZINI EYLEMCİLER ARASINDA GÖREN ANNE ÇILGINA DÖNDÜ
KIZINI EYLEMCİLER ARASINDA GÖREN ANNE ÇILGINA DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:11:02
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 17:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?