4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

3 kişinin katili Keşan'da yakalandı

3 KİŞİLİK AİLENİN KATİL ZANLISI KEŞAN'DA YAKALANDI

Zonguldak'ta 70 yaşındaki N.K ile eşi 67 yaşındaki F.K ve zihinsel engelli kızları 45 yaşındaki H.K'nın öldürülmesi olayıyla ilgili aranan yeğen M.K Keşan'da yakalandı.

M.K, geçen Mayıs ayında kuzeni zihinsel engelli H.K'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. 112 gün cezaevinde yatan M.K, 24 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Yargıtay'a temyiz başvurusunda bulunan M.K, karar çıkana kadar serbest bırakıldı ve Zonguldak'a geri döndü. 14 Şubat günü köye gelen M.K, babasının evinde kaldı.

 

AVDAN DÖNERKEN ODUNLA SALDIRDILAR

Geçtiğimiz çarşamba günü elindeki tüfekle avdan dönen M.K, amcasının evinin önünden geçerken iddiaya göre kuzeni H.K'nın odunlu saldırısına uğradı. H.K'nın başına odunla vurarak sersemlettiği M.K'yı, daha sonra gelen amcası ve yengesi de odunla dövdü. Akrabalarının elinden kurtulan M.K av tüfeğine ulaşarak, amcası N.K, yengesi F.K ve kuzeni H.K'ya ateş ederek öldürdü ve kaçtı.

YURT DIŞINA KAÇACAKMIŞ

Olay gününden bu yana kayıp olan M.K'nın Edirne'nin Keşan ilçesindeki İstasyon Mahallesi'nde yaşayan bacanağı Ö.K.'nın evinde olduğu yönünde ihbar alan Keşan İlçe Jandarma Komutanlğı ekipleri, şüpheliyi evde yakaladı. İfadesinde suçlamaları kabul eden M.K, Jandarmadaki sorgusunun ardından Keşan Adliyesi'ne sevk edildi.

Buradan da ifadesi alınmak adliyeye sevk edilen M.K, ifadesinde öldürdüğünü itiraf ettiği 3 kişinin kendisine saldırdığını ve o yüzden cinayeti işlediğini söyledi. Mahkemece tutuklanarak Keşan İlçe Jandarma ekiplerince adliyeden alınarak Zonguldak'tan gelen güvenlik ekiplerine teslim edilmek üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 14:32:05
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 17:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?