4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

70 yaşında gelen mutluluk

70'LİK ÇİFT SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HUZUREVİNDE EVLENDİ

Edirne Huzurevi'nde kalan 70 yaşındaki Cevdet Coşkun ile aynı yaştaki Cemile Şener, Sevgililer Günü'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Yaşlı çift düğün boyunca davul-zurna eşliğinde dakikalarca göbek atarken, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Seneye bebek bekliyoruz" diyerek salondakileri güldürdü.

5 yıldır huzurevinde yaşayan 3 çocuk babası Cevdet Coşkun(70), 9 ay önce aynı huzurevine yerleştirilen 5 çocuk annesi Cemile Şener(70) ile tanıştı. Tanışma kısa süre sonra aşka dönüştü. Bunun üzerine Cemile Şener, Cevdet Coşkun'a evlenme teklif etti. Evlenmeye karar veren çift durumu huzurevi yönetimine bildirdi ve Sevgililer Günü'nde nikah kıymak istediklerini söyledi. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından düğün töreni gerçekleştirildi. Yaşlı çift, süslenen salona el ele girdi.

Edirne Valisi Mustafa Büyük ve Vali yardımcısı Ali Deniz Sürmen'in nikah şahitliği yaptığı törende, Cemile Şener ve Cevdet Coşkun çiftinin nikahını, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi kıydı. İlk defa huzurevinde bir çiftin nikahını kıydığını belirten Sedefçi, "Seneye sizden bir bebek istiyorum" dedi. Sedefçi'nin sözleri salondakileri güldürürken, yaşlı çift ise "İnşallah" cevabını verdi.

Vali Mustafa Büyük de, "Güzel bir günde hayırlı bir işe vesile olduk. Çiftin nikah şahitliğini yapmaktan mutluluk duyuyorum. Sevgililer Günü'nde böyle bir mutluluğa şahit olmak bizi mutlu ediyor. Burada her zaman huzurlu bir ortam diledik, şimdi mutlu bir ortam da oluştu. Umarım çiftin gençlere de örnek olacak bir hayatları olur. Tebrik ederim. Allah mutluluklar versin" diye konuştu.

Kıyılan nikahın ardından Vali Büyük gelin ve damada birer yarım altın hediye etti. Çift daha sonra, üzerinde "Mutluluklar" yazan nikah pastalarını kesti. Çift gecenin sonunda, davul ve zurnalar eşliğinde dakikalarca göbek attı. İlerleyen yaşına rağmen Cevdet Coşkun aldığı davulu dakikalarca çaldı ve eşi ile birlikte oynadı. Damat, gelen müzik ekibine de para dağıtmayı ihmal etmedi.

5 yıldır huzurevinde kaldığını belirten Cevdet Coşkun, "Cemile Şener ile huzurevinde tanıştım. Cemile Hanım bana evlenme teklif etti. Ben de kabul ettim. Çok mutluyum. Nikah törenine katılan herkese teşekkür ederim. Allah mutluluk versin" dedi. Gelin Şener ise, "Evlendiğim için mutluyum. Allah'tan sağlıklı bir hayat diliyorum. Burada yaşamayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

70'LİK ÇİFT SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HUZUREVİNDE EVLENDİ
70'LİK ÇİFT SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE HUZUREVİNDE EVLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:44:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?