2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

8.5 kilo esrar ele geçirildi

EDİRNE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen iki ayrı operasyonda 8 kilo 598 gram eroin ile 2 kilo 100 gram toz esrar ele geçirdi. Olaylarla ilgili olarak ikisi Romanya uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan Edirne'ye gelen Gherge Ciucu yönetimindeki B 49 VIV plakalı otomobili TEM otoyolu Edirne girişinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 8 kilo 598 gram eroin ele geçirdi. Bunun üzerine sürücü ile yanındaki arkadaşı Iliuta Cuza gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen Gherge Ciucu 'Uyuşturucu kaçakçılığı' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi. Iliuta Cuza ise serbest bırakıldı.

Ekipler aynı gün düzenledikleri diğer operasyonda ise İstanbul'dan Edirne'ye gelen M.T ve S.Ö isimli şahısların içinde bulunduğu otomobil Havsa ilçesi civarında durduruldu. Otoda yapılan aramada suç unsuruna rastlanmazken polislerin uygulama yaptığı bölgeden 300 metre geride yol kenarına atılmış poşet içerisinde 2 kilo 100 gram toz esrar elegeçirildi. Olayla ilgili olarak otoda bulunan M.T ve S.Ö gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EDİRNE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 17:02:00
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 18:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?