4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Ağaç otomobilin üzerine devrildi

KURTLARIN KEMİRDİĞİ AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ: 2 YARALI

Yunanistan'a açılan Pazarkule sınır kapısına ulaşımı sağlayan Edirne'nin Lozan Caddesi'nde, kurtların kemirdiği ağaç seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Araç içerisinde bulunan iki kişi yaralandı.

Görünmez kaza, saat 15.00 sıralarında Karaağaç Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir elektrik firmasında çalışan ve kent merkezinden Karaağaç Mahallesine giden Cenk Erkut yönetimindeki 22 EE 882 plakalı ticari aracın üzerine, yol kenarındaki dev karakavak ağacı devrildi ve ardından parçalara ayrıldı. Aracın tavanı tamamen ezilirken, yan koltukta oturan Ali Köse ile sürücü Cenk Erkut yaralandı. Çevredekiler sağlık ekiplerine haber verirken, hafif yaralanan Ali Köse kendi imkanları ile

araçtan dışarıya çıktı ve yaralanan arkadaşına yardım etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Erkut ve Köse ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Karaağaç Mahallesi'ne giden Meriç Nehri kenarında işletmeleri bulunan esnaf, cadde kenarındaki dev kara kavak ağacının dibinin kurtlandığını ve çürüdüğünü belirterek, bir süre önce ağacın kesilmesi için yetkililere bilgi verdiklerini, ancak kesilmediğini söyledi. Bütün yolu kaplayan ve parçalara ayrılan ağaç, belediye ekipleri tarafından kaldırıldıktan sonra yol ulaşıma açıldı.

KURTLARIN KEMİRDİĞİ AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ: 2 YARALI
KURTLARIN KEMİRDİĞİ AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 17:12:00
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?