3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Ahmet Özal Edirne'de

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Arasta" operasyonu kapsamında İstanbul'da gözaltına alındıktan sonra Edirne'ye getirilen Ahmet Özal, gece yarısı sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Selimiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve bazı belediye görevlileriyle 20 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında aranan Ahmet Özal, İstanbul'da katıldığı bir cenaze töreni sonrası polis tarafından gözaltına alınarak Edirne'ye getirildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu süren Ahmet Özal, gece yarısı 00.40 sıralarında Selimiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.


Hastane çıkışında konuşan Özal, "1-2 gün içerisinde bir şey olmadığını göreceksiniz, bunlar siyasetin zorlukları, unutmayın bunu. Bazı bilgilere ihtiyaçları vardı, ondan gözaltına alındım. Herhalde yarın, öbür gün serbest kalırım" dedi.
Özal, sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu arada gözaltında bulunan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi için koruması ve şoförü tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne portatif yatak getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 13:17:26
Güncelleme :9 Mart 2008 Pazar 14:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?