3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Ak Parti,kadın kolları başkanını seçti

Edirne'nin Enez ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na Nesrin Ülagü başkan seçildi.


Enez AK Parti İlçe Başkanlığı'nda yapılan toplantıya Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Güler Devran, Teşkilatlanma Başkanı Naide Demir, Kadın Kolları Sekreteri Nihal Uzunal, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Saffet Aydın, Lalapaşa AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Muhittin Oran ile Enez İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çörek, AK Parti İlçe Başkanı Ali Mercanoğlu ve parti üyeleri katıldı. Seçimin ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na getirilen Nesrin Ülagü tebrikleri kabul etti.


Edirne Kadın Kolları İl Başkanı Güler Devran, "Gelecek seçim için hepimize önemli görevler düşüyor. İnsanlarımıza hizmet etmek için daha çok çalışmamız gerekir. Genelde olduğu gibi, yerelde de iktidar olursak hizmetlerimiz daha da çoğalacaktır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 21:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit uğurlu IP: 193.255.28.xxx Tarih : 2.02.2008 16:19:56

Yerelde de iktidar olursanız ki olamayacaksınız ülkenin zenginliklerini efendilerinize daha kolay peşkeş çekeceksiniz insanları daha fazla yoksul ve eğitimsiz bırakacaksınız. Ellerine de kendilerini özgür ya da önemli zannetmeleri için amerikan bezinden yapılmış türbanı vereceksiz...