2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

AKP il başkanları toplandı

AK PARTİ TRAKYA İL BAŞKANLARI TOPLANTISI EDİRNE'DE YAPILDI

AK Parti Trakya İl Başkanları toplantısı Edirne'de yapıldı. Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve sorunları aynı olan üç il için çözüme yönelik birlikte hareket etme kararı aldıklarını söyledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve Başkanlığı'nda Edirne, Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen ve Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Kahve, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın sorunlarının genellikle aynı olduğunu ve Trakya olarak iktidarın nimetlerinden daha fazla yararlanabilmek için güç birliği yapmak amacıyla toplandıklarını bildirdi. AK Parti Trakya İl Başkanları birlikten kuvvet doğar anlayışıyla 'Trakya için' el ele vererek, sorunları masaya yatırdı.

Kahve toplantıda, daha önce Kırklareli il başkanının misafiri olduklarını hatırlatarak, toplantıların ikincisini Edirne'de üçüncüsünü de Tekirdağ'da yapmaya karar verdiklerini hatırlattı. Kahve, Tekirdağ ve Kırklareli'nden gelen il yöneticilerine ve başkanlarını Edirne'nin ünlü tava ciğerini ikram ettiği yemekte, basınla da sohbet etti.

Trakya'daki illerin sorunlarının birbirine benzer olduğuna dikkat çeken Kahve, Trakya'daki illerin sorunlarını çözmek birlik ve beraberliğin faydalı olacağını düşündüklerini bildirdi. Birlik ve beraberlik içinde Ankara'dan daha kolay destek alacaklarını dile getirene Kahve, "Trakya'yı ilgilendiren tüm sorunları burada konuşuyoruz. İllerimizdeki sorunları da birlik ve beraberlik içinde çözmek için gayret içinde olacağız" diye konuştu.

Kahve, yapılan toplantıların sadece il başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla yapılan toplantılar olmadığına dikkat çekerek, toplantılarından Trakya Milletvekillerinin de haberdar olduğunu ve çözüm için hep beraber çalıştıklarını dile getirdi.

Trakya'nın dört bir yanında duble yol çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Kahve, yaptıkları bu toplantılar sayesinde eksik görülen bölgelerinde birbirine bağlanması için Ankara'ya öneriler götüreceklerini ifade etti.

Bazı kesimlerin belediye seçimlerinde AK Parti'ye oy verilmemesi nedeniyle yatırımlarda gerileme olduğu söylentilerinin kulaklarına geldiğini dile getiren Kahve, "Böyle bir şey kesinlikle yok. Edirne, Ankara'dan payının üstünde destek almıştı. Almaya da devam ediyor" dedi.

AK PARTİ TRAKYA İL BAŞKANLARI TOPLANTISI EDİRNE'DE YAPILDI
AK PARTİ TRAKYA İL BAŞKANLARI TOPLANTISI EDİRNE'DE YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 16:48:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 13:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?