1
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

AKP'li Hatipler'in anketinde 'hüsran'

Edirne’de yayın yapan ve AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Mustafa Hatipler’in başyazar olduğu internet sitesinde yer alan bir ankette, AK Parti Hükümeti başarısız çıktı.

AK Parti Hükümeti yurt genelinde başarılı bir grafik çizerken “Trakyam” adlı sitenin anketinde sınıfta kaldı.


Edirne’de yayın yapan ve AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Mustafa Hatipler’in başyazar olduğu internet sitesinde yer alan bir ankette AK Parti Hükümeti başarısız çıktı. AK Parti Hükümeti yurt genelinde başarılı bir grafik çizerken “Trakyam” adlı sitenin anketinde sınıfta kaldı.

2004 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den “Edirne Belediye Başkan Adayı” olan Hatipler’in başyazar olduğu “Trakyam” adlı internet sitesinde son günlerde ilginç bir anket yapılıyor. Sitede, AK Parti Hükümeti’nin çalışmaları konusunda okuyuculara açık olan ankette ‘AK Parti Hükümeti’nin Çalışmalarını Nasıl Buluyorsunuz?’ şeklinde bir anket var.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Hatipler’in baş yazar olduğu sitenin sorduğu sorulara aldığı anket sonuçları şöyle : Sitenin okuyucularından yüzde 44’ü hükümetin icraatlarını yeterli buluyor. Ancak okuyucuların yüzde 24’ü hükümetin icraatlarını yetersiz buluyor. Buraya kadar anormal hiçbir sonuç içermeyen ankette asıl bomba, ankete cevap verecek kişilere sorulan üçüncü soruyla patlıyor. “Hükümeti başaralı buluyor musunuz?” Vatandaşlar da bu soruyu yüzde 31 oranında ‘hayır’ yanıtı veriyor.

AK Partili bir başyazarın dizayn ettiği sitede bu iki olumsuz yanıtı topladığınızda yüzde 55 oranında hükümetten memnuniyetsizlik cevabı verilmesi, Türkiye çapında başarılı bir grafik çizen hükümet görüntüsüyle taban tabana zıt bir görüntü veriyor.

AK Parti adayıydı

Trakyam adlı internet sitesinin baş yazarlığını yapan Mustafa Hatipler, geçen Mart ayında yapılan seçimlerde AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı oldu. Daha sonra “Trakyam” adlı sitenin başyazarı olan Hatipler, danışmanı olduğu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın kısa bir süre önce düzenlediği vergi rekortmenleri ödül töreninde rakibi, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye protokole aykırı bir yer ayırdığı için boy hedefi olmuştu.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in de katıldığı töreni Sedefçi “Bana yapılan saygısızlık Edirne halkına yapılmıştır” diyerek terk etmişti.

www.edirneninsesi.com
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2005 Pazartesi 10:41:54
Güncelleme :24 Ocak 2005 Pazartesi 10:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?