3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

AKP'nin başkan adayı; Hatipler

AK Parti Edirne'de ikinci defa Mustafa Hatipler'i belediye başkan adayı olarak gösterdi.

Belediye Başkan adayı Mustafa Hatipler, Edirne'ye hizmet etme duygusunu hiç bir zaman yitirmediğini ifade ederek, "Edirne'de yaşayan herkesi Edirne'nin geri kalmasına izin vermemeye davet ediyorum" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edirne'de tekrar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Hatipler, AK Parti İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Hatipler, Edirne'ye hizmet etme duygusunu hiç bir zaman yitirmediğini belirterek "Edirne'nin çok ciddi problemleri var, bunları biliyoruz. Edirne'nin altyapıdan doğal gaza, şehir içi ulaşımdan arıtma tesisine kadar. Turizm potansiyelindeki gerilemeden, işsizliğe kadar gecikmiş, ertelenmiş problemleri var. Bunların hepsini biliyoruz. Bütün bunlara karşılık tabiri caiz ise bir nakış işler gibi uğraştığımız planlarımız ve projelerimiz var, bunları da sizler biliyorsunuz'' dedi.

Edirne'de yaşayan herkesi, Edirne'nin ekmeğini büyütmeye davet ettiğini belirten Hatipler, "Edirne'de yaşayan herkesi, daha önce hangi siyasi partiyi desteklemiş olursa olsun, Edirne'de yaşayan herkesi Edirne'nin geri kalmasına izin vermemeye davet ediyorum. Edirne de yaşayan herkesi 1913 yılındaki işgalden onu kurtarmak için ordusunu, İstanbul'dan hiç uyutmadan ve uyumadan Edirne'ye getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaya, onun hedef olarak gösterdiği (Muasır medeniyet seviyesi)ne çıkarmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Edirne İl Başkanı avukat Koray Uymaz da seçimlerde ve seçimlerden sonra AK Parti'deki birlik ve beraberliğin hiç bir şekilde bozulmayacağını bildirdi.

Teşkilatlarının yoğun olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Uymaz, ''Aday adaylarımızla, adayımızla, bütün teşkilat mensuplarımızla olağanüstü bir çaba ve gayret içinde belediye başkanlığını alana kadar ve belediye başkanlığını aldıktan sonra 7 gün 24 saat esasıyla çalışacağımızı, Edirne ile yaşayan herkesi sevgi ve saygıyla kucaklayacağımızı bu günün vesilesi ile bir kere daha ifade etmek istiyorum. AK Parti hizmetlerinin belediyecilik anlamında da Edirne'de görüleceği günler çok

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selami erol IP: 85.108.5.xxx Tarih : 14.01.2009 13:23:50

bir vezirhanlı ve selanik muhaciri olarak seçimlerde başarılar diliyorum.