8
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Alışveriş yaptılar bilgisayar kazandılar

Kiler Marketler Zinciri'nin 13. kuruluş yıldönümünde düzenlediği "Bin Kişiye Bin Bilgisayar" kampanyasının Edirneli 18 talihlisi, düzenlenen törenle bilgisayarlarını teslim aldı. 

Kiler Marketler Zinciri'nin 13. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene Genel Müdür Yardımcısı Nafi Çoruhlu, Bölge Müdürü Metin Yoldaş, Edirne Mağaza Müdürü Bülent Beşerli, Mağaza Müdür Yardımcısı Veli Korkmaz, Hal Müdürü Erdal Bağ katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Nafi Çoruhlu, bilgisayar kazanan talihliler; Yusuf Kurt, Yücel Erbek, Şehriban İska, Remzi Eskikaplan, Okan Yeşilöz, Nuran Ceylan, Nazmi Özen, Muhammet Aktaş, Metin Beyazoğlu, Mehmet Sülün, Hasan Argaç, Gülümser Bozkaya, Gülperi Tuna, Fatma Hurma, Erkan Fidan, Adem Şahin, Hatice Kayınlı ve Aynur Köpük'ü kutladı. 

Genel Müdür Yardımcısı Çoruhlu, törende yaptığı konuşmada, "Kiler Marketler Zinciri'nin 13. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen kampanyada bilgisayar kazanan talihlileri kutluyorum. Ülke genelinde 130 mağazamızla sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. 13 mağazamızın bulunduğu Trakya'nın tüm il ve ilçelerinde olmak istiyoruz. Kuruluşumuzun 13. yılında dağıttığımız bin bilgisayardan 18'i Edirne'ye çıktı. 12. yıla kadar otomobil verdik. 5. yılda 5 otomobil, 6. yılda 6 otomobil, 12. yılda 12 otomobil verdik. Bu yıl bilgisayar verelim istedik. Bilindiği gibi çağ teknoloji çağı, yetişen nesil en azından bilgi teknolojilerine hakim olsun istedik. Bu nedenle eğitime destek olmak amacıyla bin tane bilgisayar vermek istedik. Bu kampanya Türkiye genelinde gerçekten çok rağbet gördü. Değerleri müşterilerimiz tercih etti ve bin müşterimiz şanslı oldu" dedi. 

Yaptıkları her 30 YTL'lik alışveriş karşılığında aldıkları çekiliş kuponu ile bilgisayar kazanan talihliler bilgisayarlarını alarak evlerinin yolunu tuttu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 15:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?