4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Alkol yüzünden öldü

ALKOL KOMASINA GİREN ÜNİVERSİTELİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Edirne'de alkol komasına giren Trakya Üniversitesi öğrencisi, evinde ölü bulundu.

İddiaya göre, Birinci Murat Mahallesi'nde oturan Trakya Üniversitesi Muhasebe 2'nci sınıf öğrencisi V.A. (21), dün gece birlikte kaldığı C.T. ve O.K. isimli arkadaşları ile dışarı çıktı. Evlerine yakın bir alanda gece boyunca alkol alan gençler daha sonra beraber yaşadıkları evlerine döndü. V.A., sabah erken uyanan diğer arkadaşları tarafından burnu kanamış ve hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu. Arkadaşlarının ihbarıyla eve gelen 112 sağlık ekipleri üniversiteli gence müdahale etti. Yaklaşık yarım saat boyunca kalp masajı yaparak hayata döndürülmeye çalışılan genç, kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Arkadaşlarının öldüğünü duyan C.T. ile O.K. sinir krizi geçirdi ve ambulansla Selimiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ve Cumhuriyet Savcılığı'nın olay yerinde yaptığı incelemede evde çok sayıda içki şişeleri bulundu.

Üniversiteli gençlerin gece alkolle birlikte evlerinde bulunan ve henüz isimleri belirlenemeyen ilaçları aldıkları iddia edilirken, hastanede tedavi altına alınan C.T. ve O.K.'nın midelerinin yıkandığı öne sürüldü.

Polis, evde bulunan çok sayıda hap ve içki şişelerini inceleme yapmak üzere topladı. Evde yapılan incelemenin ardından V.A.'nın cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Diğer 2 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

ALKOL KOMASINA GİREN ÜNİVERSİTELİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2011 Pazar 14:46:02
Güncelleme :5 Haziran 2011 Pazar 15:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustang22 IP: 88.251.196.xxx Tarih : 6.06.2011 13:09:57

Biraz şu içkiyi gençlerinizden uzak tutun  SayınTrakya halkı