4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Alperenlerden şehit annesine ziyaret

ALPERENLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Alperen Ocakları Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve beraberindekiler, Anneler Günü nedeniyle 10 Ağustos 2008 tarihinde Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı Beldesi Jandarma Karakolu'na, teröristlerce açılan taciz ateşinde şehit olan jandarma Er Cem Havale'nin, Edirne merkeze bağlı Tayakadın köyündeki ailesini ziyaret etti.

Şehit Cem Havale'nin kabrinde dua eden Alperenler daha sonra Cem Havale'nin annesi Rukiye Havale ve kız kardeşi Cemile Havale'yi evinde ziyaret ederek Anneler günü'nü kutladılar. Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu şunları kaydetti; "Bizim için bütün anneler çok kutsal. Şehit annelerinin kalbimizdeki yeri ise hiç şüphesiz çok farklı. Sizin nezninizde bütün şehit annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Evladına sarılıp, onu vatan görevine yollayan annelerimizin bugün

evladının şehit olduğu topraklar üzerindeki mezarı başında bir anne olarak nasıl yüreğinde volkanlar patladığını biliyoruz. 30 yıldır bu millet "terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla yürütülecektir" masalıyla avutuluyor. Sonsuza kadar sürdürülen mücadele başarı değildir. Güçlüyle zayıf dengeye gelmişse, güçlü mücadeleyi kaybetmek üzeredir demektir."

Şehit Cem Havale'nin annesi Rukiye Havale ise "Allah sizden razı olsun bizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlıyorsunuz sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Sizin gelmenizde inanın oğlum gelmiş gibi seviniyorum Allah size zeval vermesin, sizi eksik etmesin, sağ olun var olun. Oğlum Cem'in yokluğuna bir türlü alışamadım. Her gün mezarına gidiyorum" dedi.

Ziyarette Edirne Alperen Ocakları üyelerinin yanı sıra BBP Edirne Merkez İlçe Başkanı Kader Çeltik de hazır bulundu.

ALPERENLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET
ALPERENLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2011 Pazar 12:01:05
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 17:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?