4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Amatöre malzeme yardımı

EDİRNE BELEDİYESİ, 27 KULÜBE SPOR MALZEMESİ YARDIMI YAPTI

Edirne Belediyesi, merkezde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na (ASKF) bağlı 27 kulübe çeşitli spor malzemeleri dağıttı. Salona geldiği sırada ayağa kalkmayan spor kulübü yöneticilerine serzenişte bulunarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, belediye olarak 16 yıldır amatör spor kulüplerine destek olduklarını söyledi.

Edirne merkezde; futbol, basketbol, tekvando, okçuluk, halkoyunları ve yüzme spor dallarında faaliyet gösteren ASKF üyelerine Edirne Belediyesi tarafından malzeme yardımı yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan malzeme dağıtım törenine Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve 27 spor kulübünün yöneticileri katıldı.

Salona geldiği sırada spor kulübü yöneticilerinin kendisine saygı göstermediği gerekçesiyle yöneticilere serzenişte bulunarak sözlerine başlayan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, belediye olarak 16 yıldır amatör spor kulüplerine destek olduklarını söyledi. Amatör spor kulüplerinde yönetici olarak görev yapan kişilerin yeri geldiğinde ceplerinden para harcadıklarını ifade eden Sedefçi, "Ben de Edirnespor'da 5 yıl boyunca idarecilik ve başkanlık yaptım. Edirnespor şimdi hak ettiği yerde değil. Ancak futbolda

yapamadığımızı basketbolla yapma şansımız var. İnşallah Olin Gençlik Spor kulübümüz bu yıl Beko Basketbol 1'nci Ligi'ne yükselecek. 2010-2011 futbol sezonunda Edirnespor veya bir başka futbol takımına gereken desteği verip bu kulübümüzü profesyonel lige çıkaracağız" dedi.

Kulüplere toplam 875 çift ayakkabı, 625 eşofman ve 150 futbol topu yardımı yaptıklarını kaydeden Sedefçi, 22-23 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 4'ncü düzenlenecek olan Uluslar arası Ters Lale Tekvando Turnuvası'na 10 ila 15 arası ülkenin katılabileceğini söyledi. Şu anda Almanya ve Yunanistan dâhil 6 ülkenin turnuvaya katılmak üzere resmi başvuruda bulunduğunu kaydeden Sedefçi, turnuvanın Edirne'nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını söyledi.

EDİRNE BELEDİYESİ, 27 KULÜBE SPOR MALZEMESİ YARDIMI YAPTI
EDİRNE BELEDİYESİ, 27 KULÜBE SPOR MALZEMESİ YARDIMI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:51:03
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 17:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?