3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

'Arasta' operasyonu devam ediyor

Edirne'de "Arasta" operasyonu davasına bugün de devam ediliyor. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin de yargılandığı davada bugün de tutuksuz yargılanan 13 sanığın ifadesi alınıyor. 

Edirne Emniyet Müdürlüğünün 7 Martta gerçekleştirdiği ve "Arasta" adı verilen operasyonda tuklananan Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi ve diğer 7 sanığın yargılanmasına bir gün aradan sonra devam ediliyor. Sanıkların çokluğu nedeniyle mahkeme çevrilen Edirne Ticaret Borsası Konferans salonunda görülen davada tutuksuz yargılanan 13 sanığın ifadeleri alınıyor. 

7 Mart tarihinde Edirne Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyonda Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, eski Edirne Belediye Başkan yardımcısı Cemil Erdoğan, Mustafa Selçuk, Abdullah Veli Aksaz, Talat Özcan, Mehmet Altunhan, Ali Fatih Şahin ve Ümit Yeğin, "İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet alma ve Suç işlemek amacıyla örgüt oluşturma" suçlamasıyla tutulanırken Önder Karahan, Ahmet Özal ve diğer sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 15:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?