2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Arda imza dağıttı

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Edirne'de bir giyim mağazasının tanıtımına katılarak, Sarı-kırmızılı taraftarlara imza dağıttı. Milli futbolcu Arda Turan, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın Galatasaray camiasına yakışır başarılara imza atmasını diledi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Arda Turan'a taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşanırken, Arda Turan ezilme tehlikesi geçirdi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arda Turan, Edirne'de olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Edirne'ye gelmeyeli çok uzun zaman olduğunu ifade eden Arda Turan, ''Burada olduğum için çok mutluyum. Hemşehrilerimle buluştuğum için çok mutluyum. İnsan memleketine gelince çok coşkulu karşılanıyor. Beni görmeye,imza almaya gelen herkese teşekkür ederim'' diye konuştu.

Yeni hocalarıyla çok başarılı olacaklarına inandığını belirten Arda Turan, "Yeni hocamız camiamıza hayırlı olsun. İnşallah Galatasaray camiasına yakışır başarılara imza atar. Hocam nerede görev verirse orada görev yaparım. Şampiyon olmak için sonuna kadar çalışacağız. Galatasaray'ın bir hedefi vardır, o da şampiyon olmaktır" dedi.

Bir basın mensubunun "Avrupa'dan teklif aldınız mı'' sorusuna Arda Turan, ''Galatasaray ile 2012 yılına kadar sözleşmem var. Bu işler tamamen benim dışımda. Transfer işleriyle menajerim ilgileniyor. Fakat bir insanın beğenilmesi, ülkesine hizmet edebilmesi çok güzel bir şey. Ben de ülkeme hizmet ettiğim için gururluyum" diye konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Semih ile arasında yaşanan tartışma ile ilgili olarak ise Arda Turan, "Biz Semih ile arkadaşız, daha sonra milli takımda ve başka ortamlarda karşılaştık olanlara gülüp geçtik" şeklinde konuştu.
İmza törenine katılan Arda'nın babası da, "Oğlumun beğenilmesi çok güzel, beğeniliyorki bu kadar insan buraya toplandı" dedi. Arda, imza töreninin ardından Edirne'den ayrılırken, Ardayı göremeyen bazı hayranları gözyaşı döktü.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 18:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?