9
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Arkadaşının oğlunu tüfekle vurdu

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki genç, tüfekle vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, olay, Büyük Cami Mahallesi Patlıcan Sokak 38 numaradaki N, Ç'ye ait evde meydana geldi. B.S. (43) adlı şahıs, ev sahibinin oğlu K.Ç'yi (16) av tüfeği ile vurdu. K.Ç'nin babası N.Ç. ile arkadaşı olan B.S.'nin olaydan bir süre önce birlikte alkol aldığı, B.S.'nin bir süre sonra Ç.'nin evine gittiği, evde K.Ç. yalnız başınayken B.S.'nin dolapta bulunan tüfeği alarak fişek taktığı ve bu sırada tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların K.Ç'nin sağ karın boşluğuna isabet ettiği öğrenildi. Yaralı halde bahçeye kadar çıkan K.Ç., çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 Hızır Acil Servis ambulansıyla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. 

K. Ç'yi tüfekle vurduğu iddia edilen B.S., Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayın meydana geldiği yerin yakınlarında yakalandı. Cinayette kullanılan tüfek ise suçun işlendiği evde ele geçirildi. 

Mahkemeye çıkarılan ve sabıkalı olduğu öğrenilen B.S., tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Keşan İlhami Ertem Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 1.sınıf öğrencisi olan K.Ç'nin cesedi ise otopsi için Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu Şubesi'ne getirildi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 12:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?