4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Avcı'ya bir dava da Sedefçi'den

AVCI'YA BİR DAVA DA EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI SEDEFÇİ'DEN

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, tutuklu bulunan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı hakkında Ankara'da 50 bin liralık tazminat ve ceza davası açtı. Sedefçi'nin, kabul edilen dava ile ilgili Edirne Adliyesi'nde ifade verdiği öğrenildi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Avcı'ya tutuklanmadan önce yazdığı kitabında suçlamalar yaparak devam eden mahkemeleri etkilemeye çalıştığı için dava açtığını ifade etti.

Düzenlediği basın toplantısında bu konuya değinen Başkan Sedefçi, "Ben Ankara'da 50 bin liralık tazminat ve ceza davası açtım Hanefi Avcı hakkında. Şu an dava kabul edildi. Edirne Cumhuriyet Savcısı Müsebbih Ergin'e ifade verdim, şikayetçi oldum. Dava başladı. Kitabında benimle ilgili ve Edirne Belediyesi hakkında suçlamalar yaptığı için, devam eden mahkemeyi etkilemeye çalıştığı için davayı açtım. Devam eden mahkemeyi etkilemeye yönelik bir eylemdir. Kitabında, 'Edirne Belediyesi'ndeki yolsuzluklar' diye başlamış. Bizim Edirne Belediyesi hakkında yolsuzlukla ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok. Tam tersi rüşvet falan yok diye mahkeme kararı var. Cezası neyse çeksin" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 14:51:00
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 00:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?