8
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Avukatlar : 3 - Mahkumlar :1

Edirne Tarım Açık Cezaevi'ndeki mahkumlarla Edirne Barosu avukatları dostluk maçı yaptı. Maçı 3-1 kazanan avukatlar dostluk kupasının sahibi olurken, Cezaevi Savcısı Ali Metin Doğan, "Mahkumların sosyal ortamlardan kopmamaları için bu tür faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Edirne Tarım Açık Cezaevi'ndeki mahkumların oluşturduğu Birlik Spor ile Edirne Barosu avukatlarından oluşan futbol takımı, dostluk maçında sahaya çıktı. Cezaevindeki diğer mahkumların da izlediği maçta avukatlar galip geldi. Maçı 3-1 kazanan avukatlar dostluk kupasının sahibi oldu. Edirne Barosu futbol takımı kupasını Edirne Başsavcı vekili Sami Kerpiççi'nin elinden aldı.

Cezaevindeki mahkumlardan oluşan Birlik Spor futbol takımının katıldığı ilk turnuvada birinci olduğunu söyleyen Edirne Tarım Açık Cezaevi Müdürü Necmi Acun, "Edirne Barosu avukatlarının da bir turnuvada birinci olduğunu duyunca bir dostluk maçı yapma kararı aldık. Bu amaçla hükümlü ve tutuklularımızın moralini artırmak, onları topluma kazandırmak için böyle bir organizasyon yaptık" diye konuştu.

Cezaevi Savcısı Ali Metin Doğan ise, "Başsavcımızın önderliğinde yürütülmekte olan sportif faaliyetlerimiz çerçevesinde, cezaevimizde, baromuzun değerli avukatlarıyla hükümlü ve tutuklularımız arasında bir dostluk maçı düzenledik. Cezaevlerimizde bu tür faaliyetlerimiz artarak devam etmektedir. Hükümlü ve tutuklarımızın sosyal ortamlardan kopmamaları için bu tür faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?