2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Başkan 4. kez mazbatasını aldı

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, mazbatasını alarak dördüncü defa başkanlık koltuğuna oturdu.

Mazbatasını almak üzere adliye gelen Sedefçi, "Daha önce hakkımda açılmış davalar için adliyeye geliyordum, hakkımda 6 dava açılmıştı, iki tane daha açıldı 8 oldu. Bu sefer mahkeme için değil mazbata almak için adliyeye geldim" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP'li ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte Edirne Adliyesi'ne gelerek mazbatasını alarak dördüncü defa başkanlık koltuğuna oturdu. Sedefçi, mazbatasını Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fedai Öztürk'ün elinden aldı.

Adliye girişinde bir açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi "Edirne halkı bana büyük bir onur şerefi layık gördü, bizde ekibimizle birlikte Edirne halkına layık olmaya çalışacağız. Adliye benim çok yakın olduğum bir kurum. Hakkımda açılmış 6 dava vardı, iki tane dava daha açıldı 8 oldu. Benim yargıya güvenim sonsuz. Ben hiçbir şekilde yanlış yapmadım, aklanacağıma inanıyorum. Bu olay farklı bir boyut, ben dördüncü kez mazbata aldığım için ilk alan arkadaşlardan farklı bir heyecan içindeyim" dedi.

Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi adliye önünde hazır bekleyen bando eşliğinde Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Sedefçi burada anıta çelenk koyup saygı duruşunda bulunduktan sonra makamına geçti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?