3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Başkan Sünnetçi kaza geçirdi

Edirne'nin Enez İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Sünnetçi'nin ve ailesinin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan Belediye Başkanı Sünnetçi, hastaneye kaldırıldı. 

Enez Belediye Başkanı Mustafa Sünnetçi'nin ve ailesinin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Rıdvan Pınarcı yönetimindeki 22 FK 200 plakalı makam otomobili Keşan - Enez istikametinde seyrederken Kılıçköy çıkışında yol üzerinden geçen koyun sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, yolun solunda bulunan bir ağaca çarparak durdu. Kazada, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mustafa Sünnetçi, Keşan Devlet Hastanesi'ne getirilerek, tedavi altına alındı. 

Sürücü Rıdvan Pınarcı ile araçta bulunan Sünnetçi'nin eşi Mümine Sünnetçi ve kızı Gizem Sünnetçi ise kazada hafif yaralı olarak kurtuldu. Kazada, 7 koyun ile 1 koç telef oldu. Kazanın Başkan Sünnetçi'nin doktor kontrolü için gittiği İstanbul'dan döndüğü sırada meydana geldiği öğrenildi. Araçta, 10 bin YTL'lik hasar meydana geldiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 17:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?