6
Mayıs
2024
Pazertesi
EDİRNE

Beyin kanaması geçiren İskeçe Müftüsü Emin Aga Edirne'de

Beyin kanaması geçiren, Yunanistan'ın Seçilmiş İskeçe Müftüsü Mehmet Emin Aga, tedavi edilmek üzere Edirne'ye getirildi.
Geçtiğimiz Cuma günü sabah namazı için gittiği camide beyin kanaması geçiren İskeçe Müftüsü Mehmet Emin Aga, ambulansla Pazarkule Sınır Kapısı'na getirildi. Aga, buradan 112 Hızır Acil ambulansı ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek, Beyin Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı.
Edirne Valisi Fahri Yücel ve Emniyet Müdürü Uğur Gür tarafından karşılanan Aga, hastaneye kaldırılırken, Edirne polisi de alarma geçti. Ambulansın geçeceği güzergah araç trafiğine kapatıldı.
İskeçe Müftüsü Mehmet Emin Aga'nın kızı Vildan Aga, babasının cuma günü sabah namazında, camide beyin kanaması geçirdiğini belirterek; "Olay günü sabah namazında gerçekleşti. Orada bulunanlar yardım edip hastaneye kaldırmışlar. İki gün boyunca İskeçe Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi. Biz de daha sonra Edirne'ye getirmeye karar verdik. Durumu ciddi olduğu için Türkiye'ye getirdik" dedi.
Edirne Valisi Fahri Yücel de "Müftü Mehmet Emin Aga'nın durumu ciddi. Şu anda tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirmiş. Doktorları daha sonra detaylı bilgi verecek" şeklinde konuştu.
EDİRNE - İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2004 Pazar 20:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?