2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Caddeler göle döndü

Edirne'de akşam saatlerinde fırtına ile birlikte başlayan ve zaman zaman dolu şeklinde devam eden sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar su birikintilerinde kaldı, trafolarda küçük patlamalar meydana geldi. Şehrin bazı kesimlerine elektrik verilemiyor.

Edirne, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışa teslim oldu. Yağış nedeniyle göle dönen caddelerde araçlar sularda kaldı, trafik durma noktasına geldi. Yağışla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle Kırkpınar güreşleri nedeniyle Sarayiçi'ne çadırlardan kurulan geçici karakol tahrip oldu. Karakol içinde bulunan bazı ağaçlar devrilirken, çadırlar da uçtu. Karakolu tamir etme çalışmaları sürüyor. Bu arada, Kırkpınar güreş sahasının dış kesimleri sularla kaplandı.

Kırkpınar etkinlikleri kapsamında Sarayiçi ve Saraçlar caddesinde yapılması planlanan konserler ve etkinlikler iptal edildi. Yağış nedeniyle itfaiye ekipleri iki evde küçük çaplı su baskını ihbarı alırken, bazı sitelerin kullanılmayan boş bodrum katlarını da su bastığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 11:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?