4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Cem Yılmaz Kırkpınar ağası olur mu?

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI SEDEFÇİ, CEM YILMAZ'I KIRKPINAR'A DAVET ETTİ

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, izlediği 'Yahşi Batı' filmindeki yağlı güreş sahnelerinden etkilendiğini belirterek, Cem Yılmaz'ı Kırkpınar'a davet etmek istediğini söyledi.

Sedefçi, Cem Yılmaz'ın kabul etmesi durumunda davul zurna ile İstanbul'a giderek, Kırkpınar'ın davetiyesi olan kırmızı dipli mumu ünlü komedyene vereceğini bildirdi.

Daha önceki yıllarda da Ohan Gencebay, Fatih Ürek gibi ünlüleri Kırkpınar'a davet eden Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi bu sefer de Cem Yılmaz'ı davet etme kararı aldı.

'Yahşi Batı' filmindeki yağlı güreş sahnelerinden etkilendiğini söyleyen Başkan Sedefçi, "Cem Yılmaz öncelikle güzel film yapmış, kendisini kutluyorum, beni güldürdü. Filmdeki yağlı güreş sahneleri bana çok keyif verdi. Yağlı güreş bildiğiniz gibi Kırkpınar'ın ürünüdür. Cem Yılmaz'ın da film icabı yağlı güreş yaparak birinci olması bizi mutlu etti. Kırkpınar'ın 'Yahşi Batı' filminde konu edilmesi bizi mutlu etti. Ben Cem Yılmaz'a Edirne halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Cem Yılmaz'la görüşme imkanımım olursa kendilerini Kırkpınar'a davet etmek istiyorum. Kendisini Kırkpınar'da isterse izleyici, isterse ağa olarak görmek istiyoruz, takdir kendilerinin. Ben kendilerinden randevu talep ediyorum. Görüşme şansımız olursa gerekirse davul zurna ile İstanbul'a gidip kendisini davet etmek istiyorum. Cem Yılmaz Edirne'ye Kırkpınar'a gelmeyi vaat ederse kendilerine seve seve kıspet yaptırırım" dedi.

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI SEDEFÇİ, CEM YILMAZ'I KIRKPINAR'A DAVET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 15:01:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 18:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?