1
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Çılgın aşığın ayrılık cinneti

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde okuyan ve kız arkadaşından ayrıldıktan sonra Edirne’deki arkadaşlarının yanına gelen Ali Elyaz, Meriç Köprüsü’nden atlayarak intihar etmek istedi. Yüzerek köprünün ayağına çıkan genci itfaiye kurtardı.

Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla bir süre barda eğlenen Ali Elyaz (25), daha sonra Meriç Nehri üzerindeki köprüye geldi.

Burada arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden şahıs, aldığı alkolün etkisiyle kendisini köprüden aşağı attı. Nehrin soğuk sularında bir süre yüzdükten sonra köprünün ayağına çıkan Ali Elyaz’ın arkadaşları, durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis, şahsı kurtarmak için hemen itfaiyeye haber verdi. Bir süre yardım etme taleplerini geri çeviren Elyaz, bir süre sonra soğuktan üşüyerek "Kurtarın diye" bağırmaya başladı.

Bunun üzerine ekipler, itfaiye merdivenini köprünün ayaklarına uzattı ve bir itfaiye eri aşağı inerek şahsı yukarı çıkarttı. Yukarı çıkartılan Elyaz, hemen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ali Elyaz’ın, bir süre önce kız arkadaşından ayrıldığı ve oldukça üzgün olduğunu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2005 Perşembe 17:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?