4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Deli Selim'in oğluna esrar gözaltısı

KLARNETÇİ DELİ SELİM'İN OĞLUNA UYUŞTURUCU BASKINI

Edirneli ünlü klarnet ustası Deli Selim'in oğlu, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokakta uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen kişileri izlemeye aldı.

Aralarında, Edirneli ünlü klarnet ustası Deli Selim'in oğlu M.K.'nın da bulunduğu 14 kişi, mahkeme kararıyla 3 ay boyunca izlendi. Gerekli incelemeleri tapan polis, dün sabah saatlerinde düzenlediği operasyonlarda 14 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 80 fişek halinde 110 gram esrar, kurusıkı tabanca ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Polisteki ifadelerinin ardından ise A.B, M.K, F.A, L.K, Ş.A, S.F, Ö.K, C.K, T.K, F.U, D.K, S.C, R.Ö, U.G, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

Şubeden çıkartılan zanlıların yakınları ise gözaltılara tepki göstererek "Önce patronları yakalasınlar" diye bağırdı. Adliyeye sevk edilen zanlılar arasında bulunan, Roman müziğinin efsane isimlerinden 'Deli Selim' lakaplı klarnetçinin oğlu 33 yaşındaki M.K. ise sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. M.K., Ata Demirer'in başrolünü oynadığı "Eyvah Eyvah" isimli filmde kullanılan "Bu fasulya 7.5 lira" şarkısının, babasının 45'lik plaklarında yer aldığını iddia ederek, bir süre önce gündeme gelmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 11:34:00
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 16:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?