4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Derdinizi mektupla anlatın

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Edirne Şubesi’ni ziyaret etti. Çölaşan, telefonunun dinlendiğini öne sürerek, şunları söyledi:

“Burada ne gibi sorunlarınız var, bunu bana mektupla aktarın. Bakın telefon olduğunda dinleniyorsunuz. Biz burada doğal olarak dertleşiyoruz. Ama dertleşmemizin yolu ya yan yana geleceğiz, konuşacağız. Bu olmuyorsa mektuplaşacağız. ADD’li olmak bile dinlenmek için sebep. Potansiyel suçlu sayılıyorsunuz. Korku toplumuna somut bir örnek verin desem Erzincan Şubesi’ni gösteririm. ADD’nin Erzincan Şubesi aranarak, Cihaner davası ile ilgili bağlantısı olan kişilere gözdağı veriliyor. Dikkat edin kaynağı neresi. Özel yetkili Erzurum Mahkemesi, Özel yetkili Erzurum Başsavcılığı... Kim bunlar, Cihaner hakkında soruşturmaları başlatanlar. Ergenekon terör örgütü ile bağlantı kuran ayak. Yürütmenin temsilcisi olan yargı ayağı, yandaş yargı. Artık onların yüzünü tüm halk biliyor. Onların sonu yaklaşıyor. İnşallah 2011 seçimlerinde bunu görecekler.”

Referanduma hayır deyin

Trakya gezisi kapsamında ADD’nin Kırklareli Şubesi’ni ziyaret eden Tansel Çölaşan, 40 yıllık yargıç olarak siyasete girmek gibi bir amacı olmadığını belirterek, “Yargının hükümetle çatışması yok, hükümetin yargıyı ezmesi vardır. Referandumun tamamına hayır deyin” dedi. Hazırlanan yeni Anayasa’nın, Anayasa Mahkemesi’ni hedef aldığını belirten Çölaşan, hâkimlerin siyasete bağlanmak istendiğini kaydetti

...
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 10:13:11
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 10:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?