2
Mayıs
2024
Perşembe
EDİRNE

Dersleri kötü diye ölmek istedi

Edirne'de, ders notları düşük gelince bunalıma giren üniversitesi öğrencisi T.P.(19), kendisini eve kilitledikten sonra ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Polis, çilingir yardımıyla eve girerken, genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler 1. sınıf öğrencisi T.P., gece saat 23.00 sıralarında öğrenci arkadaşları ile birlikte kaldığı Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan evlerinin 5. katındaki dairede ders notlarının düşük olması nedeniyle bunalıma girdi. Okuldan bir arkadaşını telefon ile arayan genç kız, "Moralim çok bozuk. Ders notlarım çok kötü` dedikten sonra evin dış kapısını kilitleyip, anahtarı karşı apartmanın çatısına attı ve yanında bulunan 1 şişe şurubu içti. Bu sırada evde bulunan arkadaşı ise durumu fark edince T.P.'yi hastaneye götürmek istedi. Ancak evde bulunan tek anahtarı T.P.'nin çatıya atması üzerine arkadaşı polisten yardım istedi.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, defalarca zile bastı. Ancak bu sırada evde bulunan T.P.'nin arkadaşı, anahtarın olmadığnı ve kapının kilitli olduğunu söyledi. T.P., içtiği şurubun etkisiyle kendinden geçerken, polis, nöbetçi savcıdan izin alıp kapıyı kırarak eve girmek istedi. Ancak kapının çelik olması nedeniyle polis ekiplerinin attığı tekmeler kapıyı kırmaya yetmedi. Bunun üzerine apartmana çilingir çağırıldı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından T.P. sedye ile apartmandan aşağıya idirildi ve ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Üniversiteli gencin sağlık durumunun iyi olduğu ve gerekli müdahalenin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 14:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?