4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Direksiyonda uyudu: 1 ölü, 3 yaralı

EDİRNE'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Edirne-Kırklareli karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası şoka giren 5 yaşındaki çocuk, araçta sıkışarak hayatını kaybeden anneannesi için gözyaşı döktü.

Kaza, Edirne-Kırklareli Karayolu İskender köyü mevkisinde meydana geldi. Troid kanseri tedavisi gören eşi Fatma Korhan, kızı Gülşen Yorgun ve 5 yaşındaki torunu Ayberk Yorgun ile birlikte Edirne'deki evlerine dönmek üzere Kırklareli'nden yola çıkan Hayrullah Korhan (61) idaresindeki 22 DF 748 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu Edirne'nin İskender köyü girişindeki köprü korkuluklarına çarptı. Kazada otomobilde bulunan Gülşen Yorgun, oğlu Ayberk Yorgun ve sürücü Korhan hafif yaralanırken, aracın ön koltuğunda bulunan Fatma Korhan ise ağır yaralanarak araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve kaza kırım ekibi, Fatma Korhan'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre uğraştı. Eşinin başından ayrılmayan Hayrullah Korhan, bir an uykuya daldığını ve köprü demirlerine çarptığını söyledi. Uzun süren çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Fatma Korhan, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Gözyaşları içinde Kırklareli'nden Edirne'deki evlerine döndüklerini belirten Hayrullah Korhan, "Kırklareli'nden geliyorduk. Araçta ben bir an uykuya dalmışım. Köprüye çarpma gürültüsüyle uyandım. Arabada torunum, kızım ve eşim vardı. Eşim sıkıştı ve öldü, diğerlerinin durumu iyi. Eşim 7 senedir troid kanseri tedavisi görüyordu" dedi.

Ağlayan Hayrullah Korhan'ı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Hafif yaralanan 5 yaşındaki Ayberk ise kazanın ardından şoka girdi. Konuşmakta zorlanan ve anneannesi için ağlayan Ayberk'i 112 sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı. Eli ve yüzü kan içinde kalan küçük çocuğun tedavisi ambulansın içerisinde yapıldı.

Fatma Korhan'ın cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

EDİRNE'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
EDİRNE'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 15:53:05
Güncelleme :26 Haziran 2011 Pazar 22:59:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?