4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Düğün dönüşü feci kaza!

EDİRNE’nin Uzunköprü İlçesi’nde düğünden dönen Bekir Dinç yönetimindeki, içerisinde 2’si çocuk 9 kişinin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen Murat Çevirici yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Murat Çevirici, Erdoğan Ceylan ve Nazar Kalaycı öldü, yaralanan 8 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, dün gece yarısı Uzunköprü’nün Haliç Köyü yakınlarında meydana geldi. Keşan’da yaşayan Bekir Dinç, dün akşam 39 LE 071 plakalı otomobiline Nazar Kalaycı (8), Erkan Kalaycı (36), Deniz Kalaycı (34), Erdoğan Ceylan (32), Sıla Ceylan (4) ve Aynur Ceylan’ı (39) alarak akrabalarının düğünü için Paşayiğit Beldesi’ne gitti. Gece yarısına kadar düğünde eğlenen Bekir Dinç ve beraberindekiler daha sonra aynı otomobille evlerine dönmek için yola çıktı.

Bekir Dinç yönetimindeki otomobil, Haliç Köyü yakınlarına geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen Murat Çevirici (32) yönetimindeki 22 LR 088 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Bekir Dinç’in kullandığı otomobilin ön koltuğunda bulunan Erdoğan Ceylan ile Nazar Kalaycı olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer otomobilin sürücüsü Murat Çevirici ise kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’nde öldü. Bekir Dinç, Erkan Kalaycı, Aynur Ceylan, Sıla Ceylan, Suna Ceylan, Yılmaz Ceylan, Deniz Kalaycı ile Murat Çevirici’nin otomobilinde bulunan arkadaşı Onur Aksoy ağır yaralandı.

50 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞ

Kazanın ardından olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, kaza kırım aracı ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobildeki yaralılar kaza yerine yakın olan askeri birlikten gelen erler tarafından çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Keşan Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 22 LR 088 plakalı otomobilin sürücüsü Murat Çevirici’nin 50 gün önce baba olduğu ve kazadan önce Keşan’da televizyondan Fenerbahçe’nin Sivasspor önündeki şampiyonluk maçını izlediği belirtildi. Maçın ardından Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlayan Murat Çevrimici’nin arkadaşı Onur Aksoy ile birlikte evine gitmek için yola çıktığı ortaya çıktı.

Kazanın ardından hayatını kaybedenlerin yakınları hastanede acılı haberi alınca sinir krizleri geçirdi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Vatan
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2011 Pazartesi 13:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?