4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Edirne şehidini uğurladı

EDİRNE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Şırnak'ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 15 günlük polis memuru Gökmen Şimşek, Edirne'de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Düğününe günler kala şehit olan Şimşek'in tabutuna sarılan nişanlısı, uzun süre gözyaşı döktü.

Gökmen Şimşek için Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın yanı sıra, Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, şehit polis memurunun ailesi, yakınları, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Şehit polis memurunun işitme engelli olan anne ve babası, tören boyunca gözyaşı döktü. Acılı anne Hülya Şimşek ile baba Mustafa Şimşek'i, yakınları teselli etmeye çalıştı. Düğününe günler kala aldığı acı haberle yıkılan Ece Yalçınbaş da, şehit nişanlısının tabutuna sarılarak ağladı.

Şehit polis memurunun cenaze namazını, Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçı kıldırdı. Tören sırasında yapılan dualar, şehidin işitme engelli olan anne ve babasına, işaret diliyle aktarıldı. Yarın akşam kına gecesi yapılması planlanan ve 14 Mayıs'ta da dünya evine girmeye hazırlanırken şehit düşen Gökmen Şimşek'in cenazesi, kılınan namazın ardından Buçuktepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EDİRNE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
EDİRNE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
EDİRNE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 17:58:02
Güncelleme :13 Mayıs 2011 Cuma 22:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?