3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Elindeki tüfekle 4 saat polise direndi

Edirne'de, elindeki av tüfeği ile çevreye rasgele ateş eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 47 yaşındaki Nuri Yıldırımlı, polise zor anlar yaşattı. 4 saat boyunca elindeki tüfeği bırakmayan Yıldırımlı, polisin düzenlediği başarılı bir operasyon sonucu etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 19.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Mümin Hoca sokakta meydana geldi. Psikolojik tedavi gören ve uzun süredir ilaçlarını kullanmadığı öğrenilen Nuri Yıldırımlı, birlikte yaşadığı ağabeyi ve annesi ile tartışınca evde bulunan av tüfeğini alarak sokakta havaya rasgele ateş açmaya başladı. Yıldırımlı, ihbar üzerine olay yerine gelen polise zor anlar yaşattı. Polisin çabaları fayda etmeyince takviye kuvvet istendi ve çevre güvenlik çemberine alındı.


Nuri Yıldırımlı’yı ikna edilemeyince çelik yelek giyen ve ellerinde silahları ile hazır bekletilen polisler etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. 5 polis duvarın üstünde konuşlanırken, panzer ile Nuri Yıldırımlı bir duvar dibine sıkıştırıldı. Elindeki tüfek ile polisleri tehdit eden Yıldırımlı, panzerin içinden sessizce inen ve yerde sürünerek panzerin altından geçen polisin müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. Yıldırımlı, daha sonra Selimiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 09:29:43
Güncelleme :25 Nisan 2008 Cuma 09:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?