7
Mayıs
2024
Salı
EDİRNE

Emekli imamın şok intiharı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde torununu sünnet ettiren emekli imam, annesinin mezarı başında intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olaydan 2 gün önce torununu sünnet ettiren emekli imam Fikri Akgül (57), olay gecesi Keşan'da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çocuklarının evinde kaldı. Dün saat 06.00 sıralarında evden ayrılan Akgül, daha sonra sabah namazını kıldıktan sonra ortadan kayboldu. Çocuklarının telefonla aradığı Fikri Akgül, 2 kez telefonu meşgule attıktan sonra, telefonunu kapattı. Bunun üzerine şüphelenen yakınları, Fikri Akgül'ü aramaya başladı. Beyendik Beldesi'ndeki yakınlarını arayan Fikri Akgül'ün çocukları, daha sonra yakınları Hüseyin Erbil'den gelen telefonla yıkıldı.

Telefonun ardından Fikri Akgül'ü arayan Erbil, Beyendik beldesi'nde bulunan mezarlığa gitti. Mezarlıkta gezinen Hüseyin Erbil, Fikri Akgül'ün annesi Sabriye Akgül'ün mezarının yanından geçtiği sırada, Fikri Akgül'ün kanlar içersinde yerde yattığını gördü. Erbil'in durumu Fikri Akgül'ün ailesine ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Sağlık Ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından Akgül'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemede, Fikri Akgül'ün özel eşyaları ile bir tane bıçak ve neşter bulundu. Fikri Akgül'ün üzerinde yapılan incelemede, Akgül'ün 2 bileğinde ve boğazında kesikler olduğu tespit edildi.

Olay yerine gelen Fikri Akgül'ün yakınları ve çocukları ise sinir krizi geçirdi.

Cumhuriyet Savcısı Ömer Demirci'nin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fikri Akgül'ün cenazesi Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na, oradan da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KİMLİĞİNİ VE MEKTUBU, TORPİDOYA BIRAKTI

İntihar ederek yaşamını yitiren emekli imam Fikri Akgül, olaydan önce yazdığı mektubu ve kimlik cüzdanını aracının torpidosuna bıraktı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, aracın torpidosunda bulunan kimlik ve mektubu, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bulunduğu yerden aldı. Mektupta yazanlarla ilgili bilgi alınamazken, Fikri Akgül'ün mektupta ölümünden kimsenin sorumlu olmadığı ve çocuklarına kendilerine iyi bakmaları yönünde temennilerde bulunduğu öğrenildi.

ANNESİ 1 YIL ÖNCE VEFAT ETTİ

Fikri Akgül'ün annesi Sabriye Akgül'ün yaklaşık 1 yıl önce vefat ettiği ve Fikri Akgül'ün babası Cemal Akgül ile birlikte çocukları Hakdan Akgül'ün yanında yaşadığı, ayrıca babası Cemal Akgül'ün rahatsız olduğunu ve yatağa bağlı yaşadığı öğrenildi 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2012 Perşembe 19:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?