3
Mayıs
2024
Cuma
EDİRNE

Emniyet mensuplarından örnek davranış

Edirne Emniyet Müdürlüğü mensubu üç polis memuru, kan bağışı bilincinin oluşturulmasına destek vermek için, Kızılay Kan İstasyonu`nda kan bağışında bulundu. Spora yapmış olduğu teşvikten dolayı, Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından ödüllendirilen Polis Memuru Murat Polat ile mesai arkadaşları Ahmet Kaplan ve Kenan Özbek kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi. 

Şükrüpaşa atletizm pistinde on yılı aşkın bir süredir düzenli olarak spor yapan ve geçtiğimiz ay, Herkes için Spor Federasyonu (HİS) tarafından spora yapmış olduğu teşvik ve vermiş olduğu destekten dolayı ödüllendirilen Polis Memuru Murat Polat, sağlıklı yaşamı paylaşmak ve hayat kurtarmak adına Kızılay Edirne Kan İstasyonu`nda kan bağışında bulundu. Murat Polat`ın kan bağışına mesai arkadaşları Ahmet Kaplan ve Kenan Özbek de destek verdi. 

Ulusal Güvenli Kan Temini ve Toplumda Kan Bağışı Bilincinin Oluşturulması Projeleri ile Türkiye'nin kan ihtiyacına kesin çözüm bulmayı hedefleyen Türk Kızılay'ı, Türkiye genelinde şubeleri ve kan merkezleri tarafından düzenlenen kan bağış kampanyaları ile güvenli kan bağışçılarının artırılmasını ve kan bağışı konusunda toplumun her kesiminin bilinçlendirilmesini hedefliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 15:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?