4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Emniyet müdürü görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında Kilis'ten Edirne'ye atanan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, yeni görevine başladı. Daha önce KOM Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ceylan, bu nedenle Edirne'yi iyi bildiğini belirterek, kentin en büyük sorununun mültecilerle mücadele olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı öncesi yayınlanan kararname gereği merkeze çekilen 15 Emniyet Müdürü arasında olan Mehmet Yazıcı'nın yerine Edirne'ye atanan Cemil Ceylan işbaşı yaptı. Edirne'nin en büyük sorununun göçmen kaçakçılığı olduğunu ifade eden Ceylan, "Ben ve arkadaşlarım Edirne'nin asayişi için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Ceylan için Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde karşılama töreni yapıldı. Tören mangasının da hazır bulunduğu törende Emniyet Müdür Yardımcıları, emniyet amirleri ve şube müdürleri, Ceylan'a yeni görevinde başarı diledi.

Basın mensuplarıyla da tanışan Ceylan, Edirne'nin en büyük sorununun yabancılar ve iltica olduğunu belirterek, "Ben ve arkadaşlarım bundan sonra Edirne'mizin asayişini, güvenliğini, trafiğini ve terör olaylarını takip edeceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte Edirne'nin güvenliğini sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. En önemli konu, ilimizin güvenliğini sağlamak ve trafik hizmetlerini sağlıklı bir şekilde yürütmek. En büyük sorunlarımızdan birisi yabancılar ve iltica ile mücadele. Ben daha önceden Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkan Yardımcısı görevinde bulunduğum için bu bölgeyi çok iyi biliyorum. Bundan sonra çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Ceylan daha sonra Emniyet Müdürlüğü binasına girip personelle tanıştıktan sonra makamına geçti.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2011 Perşembe 23:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?