4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Emre'den Arda'ya destek

EMRE'DEN ARDA'YA DESTEK

Fenerbahçe ve milli takımın yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu, Arda Turan'ın Türk futbolunun yetiştirdiği nadir değerlerden biri olduğunu ifade ederek, "Böyle değerler kolay yetişmiyor. Onlara sahip çıkılması gerekir, yıpratılmamalı" dedi.

Konya deplasmanının ardından günü izinli geçiren Emre Belözoğlu, asker olan yeğenini ziyaret etmek için Edirne'ye geldi. Babasının bir zamanlar Edirnespor'da oynadığını ve kenti iyi bildiğini ifade eden Emre Belözoğlu, Edirne ciğeri yedi. Babasından Edirneli ciğerci Niyazi Usta'yı çok dinlediğini belirten Sarı-lacivertli futbolcu, ciğer yemeden gitmek istemediğini söyledi.

Konya deplasmanında attığı golle ve alınan galibiyetle oldukça moralli olduğu görünen Emre Belözoğlu, takım olarak bir çıkış yaşadıklarını ve bu çıkışı derbiyle de sürdürmek istediklerini söyledi. Arda Turan'ın Türk futbolunun yetiştirdiği nadir değerlerden biri olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Zamanında benim de Arda Turan gibi problemlerim oldu. Bu tür şeyleri ben de yaşadım. Arda'ya destek olunması gerekiyor. Böyle değerler kolay yetişmiyor. Onlara sahip çıkılması gerekir, yıpratılmamalı"

"HİDDİNK BÜYÜK HOCA"

Azerbaycan maçının ardından milli takımı 2012'de bırakacağını açıklayan Emre Belözoğlu, bu sözünün hala geçerli olduğunu ifade ederek, "Milli takımdaki geleceğimle ilgili daha önce söylediklerim halen geçerli. Grup maçlarına iyi başladık ancak son iki maçta kötü sonuçlar aldık. Şansımız halen devam etmekte. Bizim gibi üst düzey futbolcular için bu tür şampiyonalara katılamamak büyük bir problem. 2012'deki şampiyonaya katılmayı gerçekten istiyoruz. Hiddink gerçekten büyük hoca, onun büyüklüğünü tartışmaya bile gerek yok" diye konuştu.

Ciğer yediği lokantada karşılaştığı hayranları ile fotoğraf çektirerek sohbet eden Emre Belözoğlu, daha sonra Edirne'den ayrıldı.

EMRE'DEN ARDA'YA DESTEK
EMRE'DEN ARDA'YA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 19:22:00
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 20:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?