4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDİRNE

Enezspor'a destek gecesi

ENEZSPOR'A ENEZLİLER'DEN DESTEK GECESİ

Edirne Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Enezspor'a Enezliler dayanışma ve destek gecesi düzenlendi.

Enez Belediye Düğün Salonu Yazlık Bahçesi'nde gerçekleştirilen dayanışma gecesinde Enezspor için birlik, beraberlik mesajları verildi.

Açılışta konuşan Enezspor Kulübü Başkanı Şevket Zobar, "2005 yılından bu zamana kadar yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte ilçemizin tek spor kulübü olan Enezspor'a imkanlarımız ölçüsünde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu yıl futbol takımımız, 33 yıllık mazisi süresince ulaşamadığı başarıyı bu yıl Süper Amatör Ligi'ne yükselerek göstermiştir.Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve sporcu gençlerimiz Enez İlçesi'nin spor kulübünü her yerde başarılı bir şekilde temsil etmeye çalışacağız. Sizlerin desteğinin her zaman yanımızda olacağını biliyoruz" dedi.

Şevket Zobar'ın ardından konuşan Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, "Enezspor'un bu yardımlaşma gecesinde sizlerle birlikte olduğumuz için çok teşekkür ederim. Ben spor kulübünün yedek kulübesinden, ilk on birinden, yönetim kurulundan her türlü yardımına, kademesine kadar bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum. Spor kulübünün kurulduğu günden bugüne kadar, emeği geçen bütün kulüp başkanlarına, Yönetim Kurulu üyelerine, sporcularına, antrenörlerine, teknik direktörlerine, emeği ile bizi yalnız bırakmayan

ailelerimize, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bürokratlarımıza, bu kulübün buraya kadar gelmesinde katkı sağlayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Enez Belediyesi, bundan önceki belediye başkanlarının olduğu gibi, Enezspor'u desteklemeye devam edecektir. Bizim birde İl Spor Müdürümüz var. Emin Küçük. Edirne'de bizim bayrağımızı her zaman bizimle birlikte taşıyor. Maddi - manevi destek sağlıyor.Daha sonra, mikrofona davet edilen İl Gençlik ve Spor Müdürü Emin Küçük'te şu açıklamalarda bulundu: "Enez spor'umuzun Süper Lig'e çıkması gerçekten beni o kadar mutlu etti ki, duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Sevgili Belediye Başkanımın sözlerini duyunca gerçekten çok mutlu oldum. Biz spor idaresi olarak mahalli idarelerin katkılarıyla spora çok büyük önem veriyoruz. Bir Belediye'nin spor kulübüne sahip çıkmazsa hiç birşey olmaz. Belediye Başkanım olayı sahiplenmiş, tüm Enezliler bu olayı sahiplenmiş ve artık Enez'in sırtı yere gelmez. Spor salonumuzu geçen konuşmamda sizlere söylemiştim. Enez'e bir kapalı spor salonu yapacağız, dediğimde belki çoğunuz buna gülmüş olabilir" dedi. Geceye Keşan Belediyesi Batı Trakya Folklör Ekibi, Enez İzci Grubu da renk kattı.

Öte yandan, Enezspor'un düzenlediği Bahar Turnuvası Kupası'nda, dereceye girenlere kupaları dağıtıldı.

ENEZSPOR'A ENEZLİLER'DEN DESTEK GECESİ
ENEZSPOR'A ENEZLİLER'DEN DESTEK GECESİ
ENEZSPOR'A ENEZLİLER'DEN DESTEK GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 18:08:00
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 18:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?