8
Mayıs
2024
Çarşamba
EDİRNE

Eşiyle tartışıp intihar etti

Edirne’de dün gece yarısı eşiyle tartıştıktan sonra evi terk eden 36 yaşındaki Ü.G, sabah saatlerinde Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne ait ekili bir alanda ölü olarak bulundu. 4 yaşında bir kız babası olan Ü.G'nin babasına ait ruhsatsız av tüfeğiyle intihar ettiği öğrenildi.

Edirne Tarım Açık Cezaevi’nde elektrik teknikeri olarak çalışan Ü.G, dün gece yarısı eşiyle tartıştı. Tartışma büyüyünce saat 02.00 sıralarında motosikletine atlayarak evi terk eden Ü.G, daha sonra eşini arayıp intihar edeceğini söyledi. Eşiyle vedalaştıktan sonra telefonunu kapatan Güller’den daha sonra haber alınamadı.

KÖPEĞİNİ GEZDİRMEYE ÇIKAN VATANDAŞ TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Eşi, vakit geçirmeden polise haber verdi. Ekipler, Ü.G’ye telefon sinyalinden ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra sabah saatlerinde köpeğini yürüyüşe çıkaran bir vatandaş, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne ait ekili alanda yere bırakılmış motosiklet gördü. Çevreyi iyice araştıran vatandaş, Ü.G’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Ekiplere haber verilmesi üzerine polis ve cenaze ekipleri olay yerine geldi. Yapılan ilk belirlemelere göre Ü.G’nin av tüfeğiyle intihar ettiği tespit edildi.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı araştırma sonrası Ü.G’nin cenazesi, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürülmek üzere cenaze aracına konuldu. Bu sırada olay yerine gelen Ü.G’nin yakınları, “Sen ne yaptın?” diyerek gözyaşı döktü. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2012 Cuma 14:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?